Brev til Ballerball lesere fra Voss Water CEO (A Letter to Ballerball Readers from the Voss Water CEO)

CEO VOSS

 

Kjære fans,

Hilsen fra Oslo! Da jeg hørte at denne nettsiden hadde valgt å dedikere en uke til sammenhengen mellom vår lille skandinaviske premium vann forhandler og NBA, må jeg innrømme, jeg ble overrasket over (jeg oppdaget dette fordi niesen min prøvde å google smykker selskapet Bauble Bar men hennes engelsk stavemåte er under pari, og dessverre endte opp på bloggen din). Jeg tenkte, vi har aldri hatt noen kontakt med NBA før, og bare én av våre ansatte kjenner reglene for basketball, og han er den personen vi alle hater mest på vårt selskap.

Men, etter at jeg leste tre eller fire av brikkene dine, innså jeg at du gjorde en spøk. Jeg definitivt se humoren i dedikere et par tusen ord for å forestille en verden der en premie flaskevann selskapet i Norge og en basketball liga i USA er dypt tilkoblet. Jeg er sikker på at de hundretusener av lesere du har rundt om i verden lo hjertelig og applauderte og sa til seg selv: “Dette er veldig bra og veldig morsom og kreativ. Jeg er veldig glad for at disse mennene som er i deres midten til slutten av tjueårene bodde opp sent på kvelden til å skrive disse utrolig originale stykker. Jeg er enda mer glad for at jeg brukte en del av dagen min leser dette. Hva en god bruk av min tid! ”

Mens vi er trist å se Voss Water Week end, er jeg sikker på at vi er bare en brøkdel så trist som din hærskare av fans som betaler deg massevis av sine hardt opptjente penger for å få tilgang til dine komiske basketball innsikt.

Fortsett med det gode og viktige arbeidet.

Vennlig Hilsen,

Voss Water CEO

 

(To better understand the contents of this letter, we suggest visiting Google Translate, then copying this text and converting it from Norweigan to English)

 

*Note: The CEO didn’t really write us a letter. WE WISH THOUGH!

1 Comment

  • Reply August 8, 2014

    Jason Gallagher

    So true. Right on, man!

Leave a Reply